Προγράμματα Ψηφιακού Μάρκετινγκ σχεδιασμένα για Ιατρούς, Ιατρικά και Διαγνωστικά Κέντρα, Φαρμακεία, Ινστιτούτα Ομορφιάς

Δημιουργία, διαχείριση & διαφήμιση Social Media

Η συνεχόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας έχει καταστήσει το Social Media Marketing σημαντικό μέρος της συνολικής επικοινωνιακής στρατηγικής του ιατρείου, του ιατρικού κέντρου, του αισθητικού κέντρου και του φαρμακείου.
Εμείς αναλαμβάνουμε την δημιουργία των εικαστικών (φωτογραφιών και βίντεο) και των κειμένων, τις δημοσιεύσεις και τις διαφημίσεις στα Social Media. Επίσης απαντάμε σε μηνύματα και σε σχόλια (πάντα σε συνεννόηση μαζί σας) 24 ώρες το 24ωρο.
Ελάτε να χαράξουμε μαζί μια επιτυχημένη στρατηγική Social Media με ξεκάθαρη στόχευση και μετρήσιμα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία online marketing.

Σχεδιασμός και Κατασκευή ιστοσελίδας

Ανεξάρτητα από τον τομέα πρακτικής, έχουμε την τεχνογνωσία και την αισθητική που χρειάζεται για να ταιριάζουν απόλυτα με την ειδικότητά σας ή το κέντρο σας. Δίνοντας έμφαση στην εμπειρία πλοήγησης του χρήστη σε κάθε συσκευή, αξιοποιούμε τις καλύτερες τεχνικές σχεδιασμού διασφαλίζοντας ότι οι νέοι ασθενείς ή ενδιαφερόμενοι και οι μηχανές αναζήτησης θα βρουν τον χώρο σας, με μία μόνο αναζήτηση!

Google AdWords

Η πιστοποιημένη ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να καθορίσει τις καμπάνιες που θα σχεδιαστούν εξατομικευμένα για να αυξήσουν τα κλικ στον ιστότοπό σας. Δημιουργώντας επιτυχημένες google διαφημίσεις, οδηγούμε τον χρήστη να βρει αυτό που αναζητά (χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά) στο site σας.

SEO (Seach Engine Optimization)

Δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, δεν αρκεί απλά να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας. Αντιθέτως θα πρέπει να διαμορφωθεί έτσι το content ( SEO FRIENDLY) ώστε ο ιστότοπος σας, να κατατάσσεται υψηλότερα στην Google για να ενισχύσετε τη συνολική προβολή σας στο διαδίκτυο και την αξιοπιστία σας. Οι ειδικοί μας στο SEO έχουν εργαστεί με χιλιάδες πρακτικές για να βοηθήσουν στη μετατροπή των αναζητήσεων σε ραντεβού.

Content Marketing

Η προσθήκη συχνού και ενδιαφέροντος περιεχομένου στον ιστότοπο σας ή στα Social Media σας, συμβάλλει στην δημιουργία στενών σχέσεων με τους επισκέπτες των σελίδων σας! Εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς συγκεκριμένο περιεχόμενο με την μορφή ενδιαφέρων άρθρων γύρω από το αντικείμενό σας.

Δημιουργία Βίντεο και Επεξεργασία Βίντεο

Η δημιουργία επαγγελματικού βίντεο , αποτελεί, πλέον, ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στο διαδικτυακό marketing. Μέσω του video, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε το μήνυμά σας με έναν πιο δημιουργικό και άμεσο τρόπο, χωρίς να κουράζετε τον ασθενή με μακροσκελή κείμενα.

Δημόσιες Σχέσεις

Στην Α bit of Greece, οργανώνουμε press events και consumer events , αναλαμβάνοντας πλήρως τον  σχεδιασμό και την υλοποίηση τους. Επίσης αναλαμβάνουμε την σύνταξη και αποστολή Δελτίων Τύπου σε κλαδικά και κοινωνικά Μέσα Ενημέρωσης.

Συνεργάτες

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:


  • Πείτε μας ποια υπηρεσία χρειάζεστε
  • Στοιχεία Επικοινωνίας

Πείτε μας ποια υπηρεσία χρειάζεστε

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email

Τηλέφωνο

Μήνυμα