Ο Στόχος μας.


Σχεδιάζουμε στρατηγικές marketing έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη της αναγνωρισιμότητας του brand ή της επιχείρησής σας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και την στοχευμένη ανάπτυξη πελατολογίου και τζίρου. 

Η Αποστολή μας.


Δημιουργούμε ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στους πελάτες μας και στους πελάτες των πελατών μας.

Είμαστε οιΣυνεργάτες σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Η A bit Of Greece, είναι μια εταιρία Marketing, Internet Marketing και Export Marketing, η οποία ειδικεύεται κυρίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Στον χώρο του Marketing παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες με στόχο την ανάπτυξη της αναγνωρισιμότητας του brand ή της επιχείρησής σας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και την στοχευμένη ανάπτυξη πελατολογίου και τζίρου. Μπορούμε να συνεργαστούμε σε μόνιμη βάση ως εξωτερικοί σας συνεργάτες Επικοινωνίας-Marketing (να είμαστε εμείς το τμήμα Μάρκετινγκ της επιχείρησής σας) ή αναλαμβάνοντας κάποιο συγκεκριμένο project marketing.

Στον χώρο του Internet Marketing, δημιουργούμε sites/e-shops/blogs όχι μόνο τεχνικά άρτια, αλλά έτσι δομημένα ώστε να προβάλλουν το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και να μετατρέπουν τον επισκέπτη σε πελάτη. Επίσης αναλαμβάνουμε την προβολή σας μέσω διαδικτύου σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Στον χώρο του Εξαγωγικού Marketing, αναλαμβάνουμε την δημιουργία συσκευασιών για προϊόντα που έχουν σαν στόχο να εξαχθούν, καθώς και έρευνες καταναλωτή στις ξένες αγορές.

Τέλος η A bit Of Greece κάνει επιμορφωτικά σεμινάρια σε εταιρίες ή ιδιώτες σε αντικείμενα Marketing, Inernet Marketing, Export Marketing και Πωλήσεων.

Θέλουμε να είμαστε ο συνεργάτης σας σε θέματα Marketing και Εξαγωγών, να δουλεύουμε μαζί και να σας προσφέρουμε λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις δυνατότητές σας με στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεών σας εντός και εκτός Ελλάδας.

Με στόχο την άμεση και οικονομικότερη εξυπηρέτησή σας έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών από διαφορετικές ειδικότητες εντός Ελλάδας καθώς και ένα σημαντικό δίκτυο συνεργατών σε πολλές χώρες του εξωτερικού, το οποίο αναπτύσσεται διαρκώς.

Η Βίκυ Πέππα έχει την Γενική  Διεύθυνση της εταιρίας A bit Of Greece, είναι Διεθνής Σύμβουλος Μάρκετινγκ ,αρθρογράφος, ομιλήτρια σε συνέδρια Μάρκετινγκ, εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων Digital Μάρκετινγκ ενώ συνεργάζεται και ως σύμβουλος Μάρκετινγκ με την ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ .

Η Βίκυ ειδικεύεται στην Στρατηγική επικοινωνίας και στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη επιχειρήσεων εντός και εκτός Ελλάδας με την χρήση του On line αλλά και του Off line Μάρκετινγκ.

Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε μεγάλες ελληνικές και  πολυεθνικές επιχειρήσεις, σε διευθυντικές θέσεις Marketing και έχει εμπειρία από  πολλούς και διαφορετικούς κλάδους.

  • Στον κλάδο του Λιανεμπορίου ως Διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων για Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο για την εταιρία ρούχων Gap του Ομίλου Μαρινόπουλου.
  • Στον κλάδο των Καλλυντικών ως Υπεύθυνη Marketing στην L’Oréal Hellas έχοντας την ευθύνη των μαρκών Lancôme και Kiehl’s.
  • Στον κλάδο των Εξαγωγών ως Διευθύντρια Εξαγωγών στην εταιρία Κορρές Φυσικά Προϊόντα υπεύθυνη για την ανάπτυξη της μάρκας σε Αμερική, Αγγλία, Ρωσία, Ν.Αφρική, Η.Εμιράτα και χώρες Βαλτικής.
  • Στον κλάδο των Τροφίμων στην εταιρία Tasty Foods στο τμήμα Marketing.

Είναι απόφοιτη του τμήματος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και έχει MBA (Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων ) από το  Πανεπιστήμιο Πειραιά. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.