Διαχείριση Social Media

Αυξήστε τους πελάτες σας και κατ’ επέκταση τις πωλήσεις σας με τη σωστή διαχείριση Social Media.

Τι Κερδίζετε Με Ένα Ολοκληρωμένο Πλάνο Ενεργειών Social Media;

Αύξηση του Brand Awareness

Ενίσχυση του brand engagement

Αύξηση πελατολογίου

Αύξηση πωλήσεων

Διαχείριση Social Media Από Την A Bit Of Greece

Η ομάδα της A bit of Greece μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε ένα επιτυχημένο πλάνο 360ο ενεργειών αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα on-line εργαλεία.

Αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου όπου ο καθένας ξεχωριστά συμβάλει στην αποτελεσματική παρουσία σας στα Social Media.

 • Social Media Management
 • Copywriting
 • Graphics

Ξεκινήστε Σήμερα Με Την A Bit Of Greece!

Social Media Strategy

Η συνεχόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας έχει καταστήσει το Social Media Marketing σημαντικό μέρος της συνολικής επικοινωνιακής στρατηγικής μιας εταιρείας για την προβολή της στο στοχευόμενο κοινό και για την επίτευξη των στόχων της. Ακολουθώντας μια στρατηγική Social Media που να καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας, αναπτύξτε το πελατολόγιο σας, δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας.

Ελάτε να χαράξουμε μαζί μια επιτυχημένη στρατηγική Social Media με ξεκάθαρη στόχευση και μετρήσιμα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία online marketing.

social media strategy
content

Social Media Content

Content is King!

Το περιεχόμενο που δημιουργεί μια εταιρεία για τα social media πρέπει να συμβαδίζει με τη στρατηγική σε όλη την online επικοινωνία της.

Δημιουργούμε εικόνες, βίντεο και συντάσσουμε κείμενα ανάλογα με την ταυτότητα της εταιρεία σας και βάσει των προδιαγραφών του εκάστοτε Social Media (Facebook, Instagram, Twitter). Στόχος είναι να μετατρέψουμε τους ακολούθους σε πελάτες και τους πελάτες σε πιστούς πελάτες, ενεργοποιώντας τη διάδραση μαζί τους.

Παρακολούθηση & Διαχείριση Μηνυμάτων/ Σχολίων – Crisis Management

Σωστή διαχείριση Social Media σημαίνει αλληλεπίδραση με τους ακολούθους σας. Το κοινό επιλέγει να επικοινωνήσει με την εταιρεία μέσω τωνω Social Media, γράφοντας κάποιο σχόλιο σε μια δημοσίευση, στέλνοντας ένα μήνυμα inbox ή κάνοντας μια κριτική στη σελίδα.

Η ομάδα της A Bit of Greece παρακολουθεί όλη την επικοινωνία με το κοινό σας στα Social Media με σκοπό ο δείκτης ανταπόκρισης στα σχόλια και στα μηνύματα να είναι υψηλός. Προτείνει και δίνει – πάντα σε συνεργασία μαζί σας – αποτελεσματικές απαντήσεις σε τυχόν αρνητικά σχόλια, έτσι ώστε να μη μένουν αναπάντητα δημιουργώντας αρνητική εικόνα για την εταιρεία σας.

Group of diverse people with speech bubbles icons
fb-insta-shop

Σύνδεση Facebook & Instagram Με Το Ηλεκτρονικό Σας Κατάστημα

Τώρα μπορείτε να συνδέσετε το eshop σας με το Facebook και το Instagram για να δημιουργήσετε έναν πλήρη κατάλογο των προϊόντων στις σελίδες σας. Με αυτόν τον τρόπο, σας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλετε σε κάθε δημοσίευση το αντίστοιχο προϊόν, βοηθώντας τον χρήστη να το προσθέσει στο καλάθι αγορών του με ένα μόνο κλικ. Όλες οι εκπτώσεις, οι αλλαγές τιμών κ.λ.π που κάνετε στο eshop σας γίνονται αυτόματα και στον κατάλογο των προϊόντων σας στα Social Media!

Πλέον, μπορείτε να προβάλλετε τα προϊόντα σας και στις δημοσιεύσεις σας στο Instagram και στα IG Stories.

Δημιουργία & Διαχείριση Επαγγελματικού Προφίλ Στο Instagram

Οι επιχειρήσεις λατρεύουν το Instagram. Εσείς; Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά όλα τα εργαλεία του Instagram για να βοηθήσετε την εταιρεία σας να ξεχωρίσει. Δημιουργήστε ένα εταιρικό προφίλ στο Instagram και ελάτε σε επαφή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά.

Η έμπειρη ομάδα της A bit of Greece θα σχεδιάσει για εσάς το κατάλληλο στρατηγικό πλάνο για να:

 • ξεχωρίσετε με το περιεχόμενο σας,
 • αυξήσετε τους followers σας,
 • αναδείξετε τα προϊόντα σας,
 • προσφέρετε στους πελάτες σας έναν νέο τρόπο αγορών,
 • αυξήσετε τις πωλήσεις σας.
business-insta-sm
contests

Social Media Contests

Οι διαγωνισμοί στα Social Media είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους προώθησης ενός brand. Η A bit of Greece διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διεξαγωγή επιτυχημένων διαγωνισμών. Στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των followers, η αλληλεπίδραση με το κοινό, η αναγνωρισιμότητα του brand.

Συνεργαζόμαστε με influencers, εάν πρόκειται να κερδίσει ο διαγωνισμός σας μεγαλύτερη απήχηση και καλύτερα αποτελέσματα.

Social Media Advertising & Re-Marketing

Η διαφήμιση στα Social Media (Facebook, Instagram κ.α.) δίνει τη δυνατότητα σε μια εταιρεία να προβάλλει το περιεχόμενο της σε ένα ευρύτερο κοινό. Επενδύοντας ένα μικρό χρηματικό ποσό (ακόμα και 1€!), μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας: αύξηση των likes της σελίδας, προώθηση συγκεκριμένων δημοσιεύσεων (π.χ. προσφορών, εκδηλώσεων) και μετατροπή των followers σε πελάτες.

Τι είναι το Remarketing; Πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία στην online διαφήμιση! Εάν κάποιος χρήστης επισκεφθεί το eshop σας, μπορούμε να τον “ακολουθήσουμε” σε άλλα sites που επισκέπτεται και να του προβάλουμε διαφημίσεις των υπηρεσιών ή προϊόντων που έχει ήδη δει και τον ενδιαφέρουν, με σκοπό να επισκεφτεί ξανά το eshop σας ώστε να οδηγηθεί στην αγορά.

adposts
influencers

Influencer Marketing

To Influencer Marketing στοχεύει στο πιστό κοινό που έχει «χτίσει» ένας influencer, δηλαδή ένας χρήστης του διαδικτύου που ακολουθείται από ευρύ κοινό. Οι εταιρείες πλέον δεν στοχεύουν άμεσα στην αγορά-στόχο τους, αλλά σε άτομα με διαδικτυακή επιρροή.

Η A bit of Greece συνεργάζεται με γνωστούς influencers, προκειμένου να δημιουργούν για την εταιρεία σας ελκυστικό περιεχόμενο (π.χ. αναρτήσεις, φωτογραφίες, βίντεο), με απώτερο στόχο να αναπτύξουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους followers και ταυτόχρονα να τους προωθήσουν εύκολα στοχευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Social Media Analytics

Κάθε ενέργεια στα Social Media έχει μετρήσιμα αποτελέσματα! Μελετώντας τα στατιστικά που παρέχει το Facebook και το Instagram, γνωρίζουμε καλύτερα τα χαρακτηριστικά του κοινού που ακολουθεί τη σελίδα σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να χαράξουμε τη στρατηγική Social Media που θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, στέλνουμε αναλυτικό report στο οποίο περιέχονται όλες οι βασικές πληροφορίες προκειμένου να παρακολουθείτε και εσείς την πορεία της εταιρείας σας στα Social Media.

social analyticcs

Ενδεικτικό Περιεχόμενο

endeiktika-posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να έχετε δική σας πιστωτική κάρτα για να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας στα Social Media. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποια άλλη μέθοδος πληρωμής, όπως paypal, κ.α.

Κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης δε ζητάει χρήματα για να σας αφήσει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό (προσωπικό ή επαγγελματικό). Η χρήση τους είναι δωρεάν. Τα μόνο χρήματα που θα πρέπει να πληρώσετε είναι εάν αποφασίσετε να δημιορυγήσετε μια διαφήμιση (χορηγούμενο post) σε κάποιο από τα social media, αλλά και πάλι το ποσό της χρέωσης το αποφασίζετε εσείς, ανάλογα με το budget σας.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη ενεργές σελίδες θα χρειαστούμε τους κωδικούς σας μόνο για το Instagram & το Twitter. Ενώ για το Google+, Google My Business, Facebook & LinkedIn θα σας έρθει ειδοποίηση από την εταιρεία μας στο εκάστοτε δίκτυο για να μας προσθέσετε σαν Manager της αντίστοιχης σελίδας. Σε περίπτωση που δεν έχετε σελίδες σε κάποια Social Media κανάλια που πιστεύουμε ότι θα σας ωφελήσουν, τότε δημιουργούμε εμείς λογαριασμούς για εσάς κατόπιν συνεννόησης μαζί σας και σας στέλνουμε τους κωδικούς στο email σας.

Ξεκινήστε ένα νέο Project!


Ενθουσιαζόμαστε με νέες καινοτόμες ιδέες και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε ένα έξυπνο concept με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!

 • Πείτε μας ποια υπηρεσία χρειάζεστε
 • Πείτε μας περισσότερα για το project σας
 • Στοιχεία Επικοινωνίας

Πείτε μας ποια υπηρεσία χρειάζεστε

Πείτε μας περισσότερα για το project σας

Ποιες υπηρεσίες Marketing θα χρειαστείτε;

Ποιες υπηρεσίες Digital Marketing θα χρειαστείτε;

Επιλέξτε Τύπο Ιστοσελίδας

Ποιες υπηρεσίες θα χρειαστείτε για την Ιστοσελίδα σας;

Ποιες υπηρεσίες θα χρειαστείτε για το Blog σας;

Ποιες υπηρεσίες θα χρειαστείτε για το Eshop σας;

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email

Τηλέφωνο

Μήνυμα