Η δημιουργία site είναι απαραίτητη στην εποχή του Covid-19

Η έξαρση του Covid 19 δεν επηρέασε μόνο την αγορά κατά την διάρκεια της καραντίνας αλλά απ’ ότι φαίνεται από έρευνες έχει μετασχηματίσει ριζικά τις καταναλωτικές συνήθεις των αγοραστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένας στους δυο χρήστες διαδικτύου αγοράζουν πλέον συστηματικά OnLine σε σχέση το ποσοστό που έφτανε μόλις στο 20% το 2019. Η παρουσία του brand σου στο internet δεν αρκεί να υπάρχει μόνο στα social media.

Συγκεντρώσαμε 4 λόγους για να ξεκινήσεις να φτιάχνεις το website σου άμεσα!

1. Αρχικά οι καταναλωτές έχουν πλέον το αίσθημα της σύγκρισης περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο υποψήφιος αγοραστής, όταν θελήσει να προβεί σε μια αγορά θα κάνει το προϊόν που τον ενδιαφέρει “search” στην Google ή στο Skroutz. Εάν δεν παρουσιαστείς εκεί, είναι πιθανό το προϊόν σου να μην προτιμηθεί.

2. Επίσης, το website είναι ένας εκπρόσωπος σας που βρίσκεται, για χάρη σας 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, έτοιμος να εξυπηρετήσει τους πελάτες σας. Με αυτόν τον τρόπο, έχοντας προσθέσει ένα section στο website με χρήσιμες πληροφορίες, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ticketing, ή απλά μια καρτέλα FAQ στο website σας, γλιτώνετε άσκοπα τηλεφωνήματα για μικροαπορίες.

3. Σημαντικό επίσης είναι ότι το brand σας έχει ανάγκη ένα πρόσωπο. Αν είστε σαν ένα brand δίχως πρόσωπο, ο ανταγωνιστής σας μπορεί να προσελκύει τους πελάτες σας, αλλά και να πάρει τους νέους πελάτες που θα μπορούσατε να κερδίσετε εσείς. Ο σχεδιασμός του website με τα κατάλληλα πρότυπα και την αντίστοιχη αισθητική του κάθε brand, εμφανίζει το πρόσωπο του brand σας, με την σωστή διαφήμιση, σε κάθε γωνιά της γης!

4. Τέλος και έχοντας αναφέρει, τον όρο σωστή διαφήμιση, είναι απαραίτητο να αναφερθεί το ολοκληρωμένο σύστημα διαφήμισης που σου προσφέρει ένα website! Social Media- Banner Campaigns – Search Engine Optimization και το όνομα της επιχείρησης σου θα είναι πλέον ορατό σε όλους!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς μπορεί η επιχείρηση σας να εκμεταλλευτεί το διαδίκτυο!